Resevillkor

 

Syftet med dessa resevillkor är att beskriva de tjänster du kan köpa på företaget och att förklara det ansvar vi tar för dig som resenär och vi också förväntar oss av våra kunder ska förstå dessa viktiga resevillkor.
Integritet policy
Vårt integritetspolicy förklarar hur vi hanterar din personliga information och skyddar din integritet när du använder våra tjänster. Genom att använda tjänsterna accepterar du till att vi kan använda sådan information i enlighet med sekretesspolicy.

Bokning av taxi

 

STNTAXI har olika online tjänster för att enkelt boka taxi
Stntaxi tar reda på var du använder platstjänster på din telefon eller dator. Det underlättar dig att boka dina resor när vi har din position. GPS-positionen som koordinater lagras inte i våra onlinetjänster, det vi lagrar är hämtnings och lämnings adresser. Övrig information som telefonnamn lagras också, detta för att hjälpa dig som kund!

Din bokning kommer att skickas till våra taxibilar i närheten av hämtningsplatsen och du får normalt en bil som ska köra dig.
Undantag, det kan handla om extrema förhållanden som påverkar våra tjänster, till exempel för trafikförhållanden som vi inte kontrollerar och som påverkar alla trafikanter.

Om bilen inte kommer

Ring till vår BC på 013-10 55 55 / 013- 15 99 99 och fråga om den bokade bilen. Vi försöker alltid kontakta kunder som inte får en bil enligt överenskommelse.

Avbokning av resan

Avbokningar av  beställda resor måste göras minst 35 minuter före den överenskomna upphämtningstider.