om oss sma bild

Scandinavian Transport Network

om oss taxi bild
ENKELT ATT BOKA

ÖPPET DYGNET RUNT

HOTEL OCH FLYGPLATSER

STNTAXI är ett etablerat taxi transport bolag i Linköping som utför taxitransporter. Våra chaufförer besitter på över 20 års erfarenhet. Varje medarbetare har genomgått utbildning inom HLR och första hjälpen. Vi finns tillgängliga dygnet runt på fält och ni kan enkelt boka via vår app, hemsida eller via vår telefonväxel.
Vår målsättning är skapa goda förutsättningar för våra kunder genom att erbjuda flexibla lösningar till ett lägre pris.
Vi önskar gärna ett samarbete med er där vi står i tillgodo att ge era kunder en fantastiskt upplevelse med god service genom våran färd. Vi kan i utbyte erbjuda sponsring av er verksamhet på våra transportfordon där vi ser till att ni blir synliga. Vi önskar gärna att få en möjlighet där vi kan få berätta mer om oss själva och våra visioner.

Våra samarbetspartner

STN AB.
Fridtunagatan 33
582 13 Linköping.
I tjänsten den tillhandahåller på sin plats, för att skydda marken, vattnet, luften och miljön. Hållbarhet och till skyddet orienterade som miljöstandarder och miljölagstiftning inom miljöförvaltningssystemet skapat och ledningen förverkligar.

STN AB ISO 14001:2015 Miljöledningssystem , miljöeffekt den som… inre och yttre hänsyn med all lämplighet deras skyldigheter och miljö i policyspecifikationen gjorts Företagsenhet , funktion och fysiskt gränsar inom service dess verksamhet omfattar.

Personal

Ibrahim Azizi

Ibrahim Azizi

VD

YADGAR IRANNEJAD 1

Yadgar Irannejad

KONTOR SCHEF

soheila Mohammadzadeh 3

Soheila Mohammadzadeh

TRAFIK SCHEF

Eghbal Abdullahi

Eghbal Abdullahi

EKONOMI SCHEF

KAK DELSHAD

Diyar Parwaneh

IT SCHEF