Taxi till och från sjukhuset

Scandinavian Transport Network

STNTAXI team

Sjukhus & Vårdcentral

Taxi till och från sjukhuset
Stntaxi i Linköping kan erbjuda transporttjänster för personer som behöver resa till sjukhus.
När du behöver besöka Linköpings sjukhus eller en vårdcentral, oavsett om du bor i Linköpings centrum eller i någon av de omgivande kommunerna i Östergötland, kan du lita på STN Taxi för en bekväm och stressfri resa. Vi erbjuder pålitlig och säker taxitransport till och från alla sjukhus och vårdcentraler i Linköping och Östergötland, inklusive:

* **Linköpings Universitetssjukhus (LiU)** * **Vårdcentralen Lambohov** * **Vårdcentralen Tornby** * **Vårdcentralen Kneippen** * **Vårdcentralen Tannefors** * **Motala Lasarett** * **Mjölby Lasarett** * **Finspångs Lasarett**

Våra erfarna chaufförer är väl insatta i Linköpings och Östergötlands vägnät och kan ta dig till din destination på snabbast och mest effektiva sätt. Vi har en modern och välutrustad bilflotta som garanterar en bekväm och säker resa, oavsett väderförhållanden eller tid på dygnet.

Vi förstår att sjukhusbesök kan vara stressande, och vi vill göra din resa så smidig och bekymmersfri som möjligt. Därför erbjuder vi:

* **Hjälp med bagage:** Våra chaufförer hjälper dig gärna med att bära ditt bagage till och från bilen. * **Barnstolar:** Vi kan tillhandahålla barnstolar på begäran för att säkerställa att dina barn reser säkert. * **Djurskydd:** Vi välkomnar husdjur i våra bilar, förutsatt att de är i en transportbur eller sele.

Boka din taxiresa till Linköpings sjukhus eller vårdcentral online, via vår mobilapp eller direkt via telefon. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och transparent fakturering, så att du kan vara säker på att du får en prisvärd och rättvis resa.

Välj STN Taxi för din nästa resa till sjukhus eller vårdcentral i Linköping och Östergötland. Vi ser fram emot att betjäna dig!
Förmåner med att boka via Appen
10% rabatt som privatkund
15% rabatt som företagskund
stntaxi app

© Copyright 2023
Alla rättigheter är reserverad.
Scandinavian Transport Network
https://stntaxi.se